Home page - Oudejaarsavond

De beste wensen voor het oudejaarsavond

De laatste dag van het jaar is telkens weer bijzonder. Mensen maken zich op voor een feestje of een gezellige avond thuis met vrienden en familie en overdenken het afgelopen jaar. Goede voornemens worden gemaakt en men droomt over wat het nieuwe jaar zou kunnen brengen. Stuur dit jaar eens een originele boodschap naar vrienden en geliefden, waarin je bijvoorbeeld de hoop uitspreekt dat een door hen lang gekoesterde wens in het nieuwe jaar zal uitkomen. Of wens ze geluk met een andere baan, nieuwe woning of nieuwe liefde. Maak het persoonlijk, zodat je wens in hun gedachten blijft hangen.

Een oudejaarswens mag kort zijn en hopelijk brengen de wensen die je hier vindt je op goede ideeën. Tegenwoordig verstuur je jouw wens razendsnel per sms-, e-mail of Whatsapp-bericht. Ook Twitter en Facebook zijn op oudejaarsavond veel gebruikte media om je persoonlijke boodschap over te brengen. Laat je inspireren door de wensen op deze website, zodat je het oude jaar goed kunt afsluiten.

Wat kan je aan je familie en vrienden wensen in de laatste nacht van het jaar?

Het einde van het jaar is hier
En daarom wens ik je met veel plezier
Een mooi Oudjaar dat een ieder zal bevallen
Laat die champagne daarom maar knallen

Jee wat een jaar is het weer geweest
Nu is het tijd voor een heel mooi feest
Met champagne en een oliebol of twee
Zeggen we het oude jaar tabee!
Weg met het oude, op naar het nieuwe jaar
Als de klok12 slaat, dan is het daar!

Champagne – want bubbels zijn altijd goed
Oliebollen – niet te vet en niet te zoet
Appelflappen – zelf gebakken of kant-en-klaar
Ik wens je een heel erg goed Oudjaar!

Het oude jaar is bijna weer voorbij en wat een jaar hebben we gehad. We hebben veel ups gehad, maar ook onze downs gekend. Maar samen zijn we weer opgekrabbeld met vanavond als hoogtepunt. We gaan er een mooi feestje van maken!

Lieve vriendin,
Het jaar is weer voorbij en we heffen samen het glas vanavond. Voor het nieuwe jaar wens ik je voorspoed, geluk en vooral veel liefde. Laat die prins op het witte paard maar komen!

Laat de champagne en het vuurwerk maar knallen! Vanavond vieren we samen feest en luiden het oude jaar uit. Ik hoop dat al je wensen voor het nieuwe jaar mogen uitkomen en wens je alle succes in je spannende nieuwe baan. Proost!

Voorbij is het jaar, we vieren het feest
van het afgelopen jaar, dat best mooi is geweest.
Gezondheid en liefde is wat ik je wens
en alles wat goed is: wees een gelukkig mens!

Een lach en een traan horen bij deze oudejaarsavond. Helaas is er weer bijna een jaar voorbij en een nieuw en spannend jaar staat voor de deur. Ik dank je voor je vriendschap en wens voor ons beiden dat onze vriendschap nog in lengte van jaren mag voortduren.