Home page - Nieuwjaar

Zeer speciale boodschappen voor het nieuwe jaar

Traditiegetrouw wensen we iedereen op de eerste dag van het pas aangebroken jaar (en nog enkele dagen daarna) een gelukkig nieuwjaar. Afhankelijk van de relatie die je met iemand hebt zal de inhoud van de wens verschillen. Zo zend je goede vrienden en naaste familie een gevoelige, romantische of grappige wens en houd je het bij collega's, zakenrelaties en verre familie wat formeler. Ongeacht waar je voor kiest: een nieuwjaarswens wordt door iedereen gewaardeerd.

Vind je het lastig om na het feestgedruis de juiste woorden te vinden? Met de nieuwjaarswensen op deze website helpen we je graag een handje. Je kunt je wens zo persoonlijk of formeel maken als je zelf wil. Ook de lengte van je tekst bepaal je helemaal zelf. Dat is pas een goed begin van het nieuwe jaar!

Ideeën: wat kan je schrijven aan je vrienden en familie op de eerste dag van het nieuwe jaar?

Gelukkig Nieuwjaar. Dat dit nieuwe jaar maar allemaal goede dingen mag brengen. Veel succes met alle uitdagingen en ja… die goede voornemens ga je natuurlijk gewoon volhouden. Je kunt het!

Happy New Year!
Ik wens je alle goeds voor het nieuwe jaar. En maak je geen zorgen, die winterkilootjes die sporten we er samen wel weer vanaf… in de lente of zo.

Geniet van het nieuwe jaar en al het moois dat er op je pad mag gaan komen. Het nieuwe jaar is een nieuw begin. Start met een schone lei, verbrand wat schepen achter je en kijk naar de toekomst. Want de toekomst ziet er rooskleurig uit. Dit wordt jouw jaar. Ga ervoor.

Ik wens je een gelukkig nieuw jaar
Ik wens je ook veel gezondheid toe
Ik wens je ook veel zelfvertrouwen
En veel pieken zonder al teveel gedoe
Ik wens je een mooi jaar, vol liefde en geluk
Voor jou, je gezin, familie en vrienden maak ik deze toost
Dat het maar een geweldig jaar mag worden
Daarop hef ik het glas en zeg ‘Proost!’

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat al uw wensen voor het nieuwe jaar uit mogen komen: een goede gezondheid, ontzettend veel liefde en voorspoed in alles wat u onderneemt. Meer heeft een mens niet nodig!

Wat het nieuwe jaar ons brengen zal weet natuurlijk niemand. Graag wens ik u, zowel op het persoonlijke vlak als zakelijk, een mooi en succesvol nieuw jaar toe. Hopelijk kan onze prettige samenwerking daar wederom een bijdrage aan leveren.

Dit jaar gaat het gebeuren; ik ben er van overtuigd.
Die wereldreis gaat er komen, je trekt er op uit.
Na jaren van dromen komt dit jaar de dag
dat ik je een fantastische reis en behouden thuiskomst wensen mag.
Happy New Year!

Beste vriend,
Op deze eerste dag van het nieuwe jaar moet ik iets aan je kwijt. Dat stoppen met roken schiet niet echt op hé? Hopelijk gaat het je dit jaar met mijn hulp lukken, want boven alles wens ik je een goede gezondheid. Gelukkig Nieuwjaar!