Home page - korte wensen

SMS kerstwensen

Behoor je tot de jongere generatie, dan ben je er al helemaal aangewend. Het begon allemaal met SMS-taal, maar tegenwoordig gebruiken we deze afkortingen ook als we Twitteren, Chatten of Appen. We hebben weinig tijd, dus gebruiken we weinig woorden en zo min mogelijk letters. Ben je nog niet zo handig met al die moderne techniek, dan gebruik je deze korte kerstberichten vooral om jongeren die zijn voorzien van een Smartphone een goede kerst te wensen. Korte kerstberichten, je vind ze hier op deze site en je mag ze net zo vaak gebruiken als je zelf wilt.

App ze naar je vrienden of Twitter ze naar al je volgers. Natuurlijk kun je deze korte kerstberichten ook prima op Facebook zetten of in een kaart schrijven. Het gaat erom dat je hoopt dat de ontvanger fijne feestdagen voor de boeg heeft en dat hij of zij mag genieten van deze bijzondere tijd aan het einde van het jaar.

Inspiratie voor korte kerstwensen:

Bedankt voor je inzet het laatste jaar, het wordt zeer gewaardeerd.
Ik wil je een fijne Kerst wensen, en een gezond en gelukkig Nieuwjaar.

Bedankt voor je vriendschap en toeverlaat het laatste jaar.
Ik wens je een hele fijne Kerst toe, en ook een gezond en gelukkig Nieuwjaar.

Kerstmis is aangekomen, de tijd van gezelligheid en samenzijn.
Ik wens je een hele fijne Kerst toe, en een gezond en voorspoedig Nieuwjaar.

Bij dezen wens ik u een fijne Kerst toe.
Mogen de dagen van het nieuwe jaar gezond en voorspoedig voor u zijn.

Hierbij wens ik je een warme gedenkwaardige kerst! Ik hoop dat al je wensen en dromen uitkomen in een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Ik denk aan je en hoop dat je mag genieten van heerlijke kerstdagen en een intens gelukkig en gezond nieuw jaar. Geniet van iedere dag!

Een moderne kerstman stuurt tegenwoordig een berichtje! Kerst is een tijd van verbondenheid en warmte. Uit het oog betekent niet uit het hart! Veel liefs en een fijne kerst gewenst.

Kerst is niet het zelfde zonder jou! Maar niet getreurd...met jou voelt iedere dag als eerste kerstdag en we halen onze tijd snel in. Heel veel liefs en een fijne kerst gewenst!