Home page - Kerstwensen voor familie

Vrolijk Kerstfeest mama en papa, oma en opa!

Familie zoekt elkaar op tijdens de kerstdagen. Natuurlijk kan het zo zijn dat je inmiddels je eigen gezin hebt en niet in de gelegenheid bent kerst met je ouders of grootouders te vieren. Juist dan is het belangrijk je vader, moeder, opa en/of oma te laten weten dat je ze liefhebt en aan ze denkt. Met de juiste woorden en een mooi kaartje raak je de juiste snaar.

Kies een van de toepasselijke kerstwensen op deze website om je ouders of grootouders te laten weten dat je ze een heerlijke, rustige kerst wenst in goede gezondheid. Of bedenk je eigen persoonlijke boodschap en spreek je liefde en waardering uit. Tussen de kerstwensen die je hier aantreft zit vast en zeker wel een tekst die je aanspreekt en waarmee jij je ouders/grootouders blij kunt maken. Tenslotte is familie waar het om draait met Kerstmis!

Tips voor de beste kerstwensen voor je familie:

Kerstmis is een feest van familie en gezelligheid. Misschien laat ik het niet vaak genoeg weten, maar op dagen als deze realiseer ik me weer hoe dankbaar ik ben dat jullie er altijd voor me zijn, pa en ma.

U heeft zoveel jaren kerstmis mee gemaakt en zo de vaak wensen van anderen vervuld. Moge dit kerstfeest uw innigste wens uitkomen. Dat is mijn wens voor kerst, lieve opa en oma.

Als ik droom van de kerstman en zijn vrouw hebben ze altijd jullie gezichten, lieve opa en oma. Ik wens dat jullie heel lang bij ons zullen blijven. Dan is iedere dag een feestdag.

Als ik later kleinkinderen heb, zal ik ze iedere kerstmis vertellen over mijn Opa en Oma. En dan hoop ik dat ze net zoveel van mij zullen houden als ik van u. Ik wens u een goede gezondheid.

Kerstmis betekent vaak een paar dagen vrij van het werk, maar dat wil niet zeggen dat we de werkvloer helemaal vergeten. Dat de vrede van kerst nog maar lang voelbaar mag zijn. Een prettig kerstfeest toegewenst.

Nu de kerstklokken bijna klinken, wordt het tijd om dank te zeggen voor de succesvolle samenwerking binnen ons bedrijf dit jaar. Met plezier kijk ik uit naar de toekomst die voor ons ligt en uitdagend is. Ik wens u allen prettige en gezegende kerstdagen.

De kerstkalkoen op tafel, en iedereen errond. Ook zonder kalkoen is Kerstmis Kerst, maar zonder jou op die stoel mis ik het kerstgevoel. Bedankt voor deze Kerst, voor alle voorgaande, en voor de vele die mogen volgen.

Vader, ooit waart gij de Kerstman, uw Ho Ho Ho bracht vreugde in mijn hart. Nu draagt ge geen kostuum meer, maar ik weet dat de pakjes die ik uit uw handen krijg, met meer liefde zijn gegeven dan Rudolf ooit dragen kon.

Dat het om cadeautjes draait, is uit de lucht gegrepen. De mooiste Kerst is ’t samenzijn, het lachen en het vieren. Het kussen en het gieren. Bedankt voor weer een jaar vol liefde.

Oma en opa, jullie waren er elk jaar al bij. We mogen ons gelukkig prijzen dat jullie nog steeds met een grote glimlach Kerst met ons vieren. Dit jaar, en hopelijk nog vele jaren die volgen. Op een gezond nieuw jaar!