Home page - Přání pro rodiče

Vrolijk Kerstfeest mijn liefste!

Kerstmis is het feest bij uitstek om tijd met je geliefden door te brengen. Je allerliefste is natuurlijk je partner. Dat je samen bent met kerst wil niet zeggen dat je hem of haar geen persoonlijke boodschap kunt schenken. Je partner zal het zeker waarderen. Met een romantische wenskaart breng je de boodschap duidelijk over en schenk je een blijvend persoonlijk aandenken. Je boodschap kan een lief bedankje bevatten, een grappige anekdote of je eigen liefdevolle kerstwens.

Op deze website vind je een bron aan inspiratie voor je eigen wenskaart of romantische kerstwens. Laat je fantasie de vrije loop of laat je inspireren door de teksten die je hier aantreft. Je bent vrij om je eigen tekst te bedenken of een van de voorbeeldteksten op de website te gebruiken. Natuurlijk kan je elke tekst naar wens aanpassen zodat deze uniek is voor jouw kerstboodschap.

Inspiratie voor kerstteksten voor je geliefde:

Ik kan veel grootse wensen bedenken, maar eigenlijk heb ik er maar één. Mijn wens voor deze kerstmis is dat ik er nog vele samen met jou zal mogen beleven, omdat ik weet dat onze liefde alleen maar zal toenemen.

Jouw liefde zorgt ervoor dat iedere dag een beetje kerstmis is en mijn kerstwens is daarmee al uitgekomen. Als ik jou ook gelukkig maak, zal deze kerstmis de mooiste in mijn leven zijn.

Als ik op kerstmis wakker word, hoop ik in jouw ogen te kijken en de sterren van liefde daarin te kunnen bewonderen. Een mooier cadeau zal ik nooit kunnen bedenken.

Laat ons op deze kerstmis dromen van onze toekomst. Al onze wensen zullen worden vervuld, want jouw liefde maakt iedere droom tot realiteit.

Vrede op aarde, en vreugde in mijn hart. Deze Kerst vier ik met jou, en een mooier cadeau had ik niet kunnen wensen. Bedankt voor je liefde, bedankt voor je zijn.

Doe een papiertje om je heen, en een strik. Verstop je onder de kerstboom, en je zal het mooiste pakje zijn uit de hoop. Met de glimlach zal ik je openen, deze Kerst en elke Kerst die volgt.

Ho ho ho, roep je, en je strikt me. Jij de kerstman, ik het pakje. Jij de kerstboom, ik de slinger. Jij de kerststal, ik de ster. Wij Jozef en Maria, ons kerstcadeautje in mijn/jouw buik.

Mijn kerstcadeau dit jaar is een belofte voor volgend jaar. Dat het mooi zal zijn, nog mooier. 365 dagen vol liefde, van jou voor mij, van mij voor jou, van wij.